Ga naar de inhoud

Regenachtige Fit & Fun week toch gezellig

Spreek tekst uit

Laden...

Het was een even pech, dat de Fit & Fun week van Samen Sterk Vinkhuizen nou net in zo’n regenachtige week plaatsvond. Van 11 tot 15 juni had Samen Sterk allerlei sportieve activiteiten georganiseerd in de wijk. Samen jeu de boule spelen bijvoorbeeld, of een voetbaltoernooi in de panna kooi aan de Goudlaan. Het doel was om mensen niet alleen een leuke tijd te bezorgen, maar ook een lach op hun gezicht te toveren.

Ondanks het slechte weer viel er genoeg te genieten. Met name het openingsfeest, de pannatoernooien, dansen in het winkelcentrum en de afsluitende zeskamp vielen goed in de smaak. Jong en oud kwam in actie. Zo gingen mensen toch nog met een blij gezicht naar huis.

Lees hier een uitgebreid verslag van de middag.

Foto: Danny Hoffmann

Verbonden organisaties

Vrije tijd

Samen Sterk Vinkhuizen

Samen Sterk Vinkhuizen bestaat uit wijkbewoners, ervaringsdeskundigen en afgevaardigden van verschillende organisaties, wijkcentra en verenigingen. We komen regelmatig bij elkaar tijdens gezellige, informele bijeenkomsten. Iedere

Adres

Contact