Ga naar de inhoud

Webinar Particuliere Verhuur

Spreek tekst uit

Laden...

De gemeente Groningen zet zich in voor een duurzame toekomst en helpt woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Voor het verduurzamingsproject in Vinkhuizen Noordoost heeft de gemeente op 18 april een online informatiebijeenkomst georganiseerd voor particuliere verhuurders.

Tijdens de bijeenkomst kregen de verhuurders uitleg over hoe de gemeente hen kan helpen met het beter isoleren en ventileren van hun huizen in deze buurt. Verhuurders konden zelf aangeven wat zij nodig hebben om mee te kunnen doen en er was volop mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst trok meerdere geïnteresseerde verhuurders en leverde positieve reacties op: “Hartstikke goed dat jullie dit initiatief nemen. Ik heb zeker interesse om dit verder met jullie op te pakken. Ik hoop dat we met veel eigenaren tot betere en duurzamere woningen gaan komen”.

Inmiddels hebben al tien verhuurders aangegeven deel te willen nemen aan het project. De gemeente onderhoudt nu het contact met de geïnteresseerde verhuurders.

 


Dit artikel maakt deel uit van ‘Vinkhuizen: op weg naar een duurzame toekomst‘, een samenwerking tussen Nijestee, WarmteStad, de Huismeesters, Patrimonium en de gemeente Groningen. Dit doen we om u zo goed mogelijk te informeren over wat er allemaal gaat gebeuren.

Om ervoor te zorgen dat de plannen die we maken zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften, gaan we ook graag met u in gesprek. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens informatie bijeenkomsten, inloopspreekuren, gesprekken aan de deur en ‘koffiekarmomenten’ in uw straat of buurt. Zo blijven we met elkaar in contact.