Ga naar de inhoud

Vrijwilliger worden in Vinkhuizen?

Spreek tekst uit

Laden...

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten? Dat kan door vrijwilligerswerk te doen! In de Vinkhuizen kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

Backofficemedewerker

Leergeld Groningen e.o. • vacature nr. 8443
Het leuke aan werken bij Leergeld is het blij maken van de kinderen die we helpen door ze zwemles, een fiets, een vrijetijdsbesteding of iets dergelijks te schenken. In een gezellig team van 6 à 8 medewerkers verwerk je samen de ingediende aanvragen van gezinnen die zijn ingediend door de intermediairs.

Meer informatie: [email protected] |0652228944

Winkelmedewerker met kassawerkzaamheden

GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 13997
Vind je tweedehands spulletjes leuk en ben je enthousiast over vintage? Als winkelmedewerker met kassawerkzaamheden draag je bij aan het tegengaan van verspilling en zo doe je ook mee aan duurzaamheid.

Meer informatie: [email protected] | 0611141280

Fonds Goed Idee!

Wil je iets organiseren voor kinderen/jongeren die het thuis niet zo breed hebben en heb je hier financiële steun bij nodig? Dan kan je wellicht een aanvraag doen bij Fonds Goed Idee!

Kijk voor informatie op onze website: www.link050.nl/fonds-goed-idee

Ontwikkellink

Op link050 staan cursussen en workshops die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen.

Link050

Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres: Herestraat 100, 9711 LM Groningen
Email: [email protected]
Telefoon: 050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.