Ga naar de inhoud

Wil jij handiger worden op internet met de computer, laptop of tablet?

Spreek tekst uit

Laden...

Kom dan naar de gratis computercursus Klik & Tik in Forumbibliotheek Vinkhuizen! De cursus is geschikt voor iedereen die weinig of geen ervaring heeft met computers en internet. Misschien ben je er niet mee opgegroeid, of heb je niet eerder een computer nodig gehad.

Wat leer je?

In de cursus Klik & Tik leer je de basis, zoals het opstarten van een computer of laptop, hoe een toetsenbord werkt en hoe je een e-mail stuurt. Er zijn aparte hoofdstukken over hoe een tablet werkt, voor als je liever op een tablet oefent.

 

Ken je de basis al en wil je meer weten over het internet? Dan kun je verder met andere hoofdstukken. Bijvoorbeeld over hoe je iets koopt op internet, hoe je een account aanmaakt of hoe je een route opzoekt. Er zijn ook hoofdstukken over sociale media, zoals Facebook en WhatsApp. Wil je meer weten over je mobiele telefoon en wat je daar allemaal mee kan? Ook daar zijn hoofdstukken over waarbij je meteen op je eigen telefoon kan uitproberen wat je geleerd hebt.

 

Samen met de begeleider bespreek je wat je wil leren en welke hoofdstukken daar bij passen. Je oefent in je eigen tempo en je kunt op elk niveau instappen. Je stopt als je vindt dat je genoeg geleerd hebt. Als je een eigen laptop of tablet hebt, dan kun je die meenemen. Er zijn ook laptops in de bibliotheek die je mag gebruiken.

 

Waar en Wanneer

De cursus is elke dinsdagochtend van 10:00-12:00 uur in Forumbibliotheek Vinkhuizen. Meedoen is gratis, je hoeft ook geen lid te zijn van de bibliotheek. Wil je je aanmelden voor de cursus, of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan.

 

E-mail: [email protected]

Telefoon: 050 3680638

Website: forum.nl/klikentik

Of loop even binnen bij Forumbibliotheek Vinkhuizen, Siersteenlaan 480/6 (in de Vensterschool). Vergeet niet je naam en je telefoonnummer aan ons door te geven. We bellen je over wat je wil leren en wanneer je kan beginnen.

 

Verbonden organisaties

Kinderen & jeugd Vrije tijd

Forumbibliotheek Vinkhuizen

Welkom in de woonkamer van Vinkhuizen. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreide boekencollectie, de zadenbibliotheek, hulp- en spreekuren en leuke (gratis) kidsactiviteiten. Bekijk

Adres

Siersteenlaan 480/6
9743 EZ Groningen
Nederland

Contact