Ga naar de inhoud

WOV-bestuurslid Wubbo de Vries stopt met werkzaamheden als secretaris

Spreek tekst uit

Laden...

In april is Wubbo de Vries gekozen als secretaris van Wijk Overleg Vinkhuizen. Dit betekende een mooie versterking van het bestuur. Wubbo heeft zich echter weer teruggetrokken. Het WOV wil Wubbo graag hartelijk bedanken voor zijn inzet. Het bestuur heeft overlegd en besloten eerst in de huidige samenstelling verder te willen. We kijken hoe dat gaat.

Het bestuur bestaat nu uit:

Janny Wassens  – Voorzitter

Thecla Wolf  – Penningmeester

Harriët Wetering – Secretaris.

 

Er speelt veel in en rond onze wijk. Gelukkig hebben we werkgroepen, coördinatoren en vrijwilligers die veel doen vanuit en namens het WOV. Natuurlijk is aanvulling en versterking van het WOV altijd van harte welkom.

Heb je als bewoner een onderwerp wat belangrijk is voor Vinkhuizen? Wil je ook iets doen? Mail dat dan naar  [email protected] of [email protected]. Dan nemen we contact met je op.

 

Verbonden organisaties

Overig Zorg & welzijn

WOV – Wijkoverleg Vinkhuizen

Wijkoverleg Vinkhuizen is dé bewonersorganisatie voor de wijk Vinkhuizen en behartigt de belangen van alle wijkbewoners.

Adres

Radiumstraat 213
9743SN Groningen
Nederland

Vragen en contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor uw straat of uw buurt? Neem dan contact op met het bestuur van Wijkoverleg Vinkhuizen of met één van de coördinatoren. Vragen zijn altijd welkom! We kunnen niet alle problemen oplossen, maar altijd wel constructief meedenken.

Voor algemene vragen: [email protected]

Voor financiële vragen: [email protected]

Voor vragen over communicatie: [email protected]

Voor vragen over Wijknieuws Vinkhuizen: [email protected]

Voor vragen over rondbrengen van flyers: [email protected]

Voor vragen over groen: [email protected]

Voor vragen over verkeer: [email protected]

Contact