Ga naar de inhoud

Dojo Kokoro sluit seizoen geslaagd af

Spreek tekst uit

Laden...

Trainingsweekend juni

 Dojo Kokoro heeft de afgelopen paar weken leuke evenementen gehad! Allereerst het mooie weekend van 28 tot en met 30 juni; dit was ons jaarlijkse trainingsweekend op kamp, dit keer in de Groepsaccommodatie De Hooge Haer in Dwingeloo. Dank zij het mooie weer konden wij, naast de bijzondere trainingen, leuke sport en spelen organiseren met watergevechten!

De trainingen waren zwaar, maar zoals onze traditie, anders dan normale karate trainingen. Leuke activiteiten, waarbij iedereen toch werd getriggerd om hun best te doen en de bijzondere tips en technieken aan te leren.

’s Avonds was er gelegenheid voor leuke binnen en buitenactiviteiten, waarbij iedereen volop genoot. Zondag 30 juni ging daarom ook iedereen met voldoening, maar ontzettend moe van de korte nachten, naar huis.

Kyu Examens

Dinsdag 9 en vrijdag 12 juli waren de Kyu examens. Helaas was nog niet iedereen bekwaam genoeg, om aan de examens deel te mogen nemen en zijn er enkelen gezakt.

Het overgrote deel is voor de hogere graduatie geslaagd, waarbij enkele leden boven de rest uit stak wat betreft hun kennis en kunde. Uiteindelijk willen zowel het kader/examenpanel als de leerlingen zelf natuurlijk hun kennis en bekwaamheid zien verbeteren; dat geeft de ultieme voldoening!

Clubtoernooi

In de laatste week vóór de zomerstop waren er nòg twee activiteiten: allereerst op dinsdag 16 juli, na de diploma en banduitreiking, opnieuw een clubtoernooi, waarbij weer mooie medailles waren te winnen. De jeugd en senioren weerden in Semi Contact poules ingedeeld en de senioren daarnaast nog in Kyokushin Full Contact poules.

Iedereen was gedreven om de 1e Plaats te behalen en vocht op sportieve manier voor wat men waard was! Het was een leuke eerste dag van de afsluitweek.

Halfjaarlijkse afsluiting

Vrijdag 19 juli was de halfjaarlijkse afsluiting: de jeugd deed onder andere blokje voetbal, basketbal en andere leuke activiteiten en de senioren eindigden me mooie partijen volleybal!

Het is nu tijd voor de leden om bij te komen en meteen vanaf de eerste les na de zomerstop, op 3 september, te gaan trainen voor de IBF Europese Kampioenschappen in oktober en daarna voor de IBF Open Kampioenschappen.

Dojo Kokoro wenst iedereen een Fijne Zomervakantie en laat na de vakantie weer met mooie resultaten van zich horen!

 

Verbonden organisaties

Sport

Karateschool Dojo Kokoro

Dojo Kokoro, dé karateschool voor volwassenen en jeugd! Je wordt lichamelijk en conditioneel uitgedaagd. Je traint je eigen lichaam sterker, waardoor je veel kunt incasseren en traint op effectieve gevechtstechnieken. Hiernaast wordt er ook aandacht besteed aan de traditionele onderdelen, zoals de kata (loopvormen). Nog niet overtuigd? Kom dan vooral een aantal keren proeftrainen en ervaar het zelf!

Adres

Siersteenlaan 480
Nederland

Neem contact op via onze website.

Contact