Ga naar de inhoud

Succesvol Taekwondo Zomerkamp voor KTA Leden

Spreek tekst uit

Laden...

Afgelopen weekend vond de eerste editie van het Taekwondo Summer Camp 2024 plaats in Oss. Onder de deskundige leiding van Joel van Weide, vijfvoudig Europees kampioen in Poomsae, werd het een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Het Taekwondo Summer Camp bood een intensief trainingsprogramma van drie dagen, waarin de fysieke, technische en mentale aspecten van de sport centraal stonden. Taekwondo kent twee wedstrijdvormen: sparring en stijl (Poomsae). Bij stijlwedstrijden worden sporters beoordeeld op hun technische uitvoering, kracht en timing.

Coach Ramona begeleidde de aanwezige KTA-atleten Chantal, Sharon en Lynn tijdens het zomerkamp. Deze atleten, die allen actief zijn in stijlwedstrijden, werken hard aan hun weg naar toekomstige successen. Een recent hoogtepunt was de prestatie van Chantal Huizenga, die tijdens de afgelopen Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag een tweede plaats wist te bemachtigen.

Het trainingskamp bleek niet alleen leerzaam, maar ook erg plezierig. Er werd veel aandacht besteed aan de fijne details van de sport, wat resulteerde in een enorme verrijking van kennis en ervaring voor de deelnemers. Met deze waardevolle bagage keren de KTA-leden terug naar het hoge noorden, klaar om hun taekwondo-vaardigheden verder te perfectioneren en nieuwe successen te behalen.

Verbonden organisaties