Ga naar de inhoud

Informatiebijeenkomst verduurzamingsproject Vinkhuizen Noordoost

Spreek tekst uit

Laden...

Sinds januari hebben de gemeente en woningcorporatie Nijestee regelmatig contact met woningeigenaren uit Vinkhuizen Noordoost (Jadestraat en omgeving) over het verduurzamingsproject dat daar wordt georganiseerd.

Op donderdagavond 27 juni organiseerde de gemeente een informatiebijeenkomst voor woningeigenaren. Tijdens deze avond gaven de gemeente en aannemer Dura Vermeer een presentatie en konden bewoners vragen stellen. Ook was er een financieel adviseur aanwezig die bewoners antwoord kon geven op financiële vragen. Verder kon iedereen ideeën en tips geven over het wonen en leven in de eigen buurt.

Marlou, een medewerker van de gemeente, vond het een geslaagde avond. “Leuk om te zien hoe de bewoners met de verschillende partijen in gesprek gingen.”

Kon u deze avond niet aanwezig zijn of heeft u nog vragen? Mail dan naar [email protected]


Dit artikel maakt deel uit van ‘Vinkhuizen: op weg naar een duurzame toekomst‘, een samenwerking tussen Nijestee, WarmteStad, de Huismeesters, Patrimonium en de gemeente Groningen. Dit doen we om u zo goed mogelijk te informeren over wat er allemaal gaat gebeuren.

Om ervoor te zorgen dat de plannen die we maken zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften, gaan we ook graag met u in gesprek. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens informatie bijeenkomsten, inloopspreekuren, gesprekken aan de deur en ‘koffiekarmomenten’ in uw straat of buurt. Zo blijven we met elkaar in contact.