Ga naar de inhoud

Vinkhuizen kijkt terug op gezellige zomer

Spreek tekst uit

Laden...

Nog één weekje en dan is de zomervakantie alweer voorbij. Vinkhuizen kijkt terug op een gezellige zomer vol met activiteiten voor jong en oud.

Voor de wijk, door de wijk

De activiteiten waren door organisaties in de wijk bedacht. Wijkbewoners genoten van leuke workshops, optredens, markten en nog veel meer. Sommige workshops waren helemaal nieuw, zoals de workshops Action Painting en manicure geven met Gellak bij MAGMA. Andere workshops werden gegeven door vaste cursusleiders, zoals de gratis quilt- en bridge middagen van ’t Vinkhuys. Kiosk Diamantpark bedacht een superleuke quiz, ‘Wie wordt de kloukste Vinkhuizer’. Klouk is een Gronings woord en betekent slim. De drie winnaars kregen een cadeaubon mee naar huis.

Vinkhuizen Bruist

De kinderen van Vinkhuizen konden kiezen uit watersport, spelletjes spelen, paardrijden en nog veel meer. De ouder-kind bingo’s trokken ook veel bezoekers. Bij Speelfestival Tijdmachine gingen kinderen samen op een avontuurlijke reis door de tijd. Hier konden kinderen meedoen aan leuke spelletjes, samen knutselen of iets nieuws leren.

Voor iets oudere kinderen was de Urban dag georganiseerd. Hier konden de kinderen meedoen aan leuke workshops BMX’en, graffiti spuiten, drummen, DJ’en en t-shirts bedrukken. Ook konden ze hun haar laten knippen of vlechten bij echte barbiers.

Eindfeest

De zomer is nog niet helemaal voorbij in Vinkhuizen. Deze week worden de zomeractiviteiten afgesloten met het gezellige eindfeest Zummer Broez’n. Dat vindt 30 augustus van 14.00 tot 17.00 uur plaats in het Diamantpark. Kom vooral gezellig langs!