Ga naar de inhoud

Vrijwilliger worden in Vinkhuizen?

Spreek tekst uit

Laden...

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten?

Dat kan door vrijwilligerswerk te doen!

In de wijk Vinkhuizen kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

 

Gastvrouw met coördinerende taken

WIJ Groningen • vacature nr. 9869
Vrouwkracht Vinkhuizen zoekt een gastvrouw die goed is in plannen en organiseren van activiteiten. Aangezien zij binnen Vrouwkracht werken met vrouwen van verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden, dien je hier affiniteit mee te hebben. Vanuit de rol van gastvrouw met coördinerende taken ondersteun je de deelnemers van Vrouwkracht bij de voorbereidingen op de Vrouwkrachtlunch en de Wereldkoffie.
Meer informatie: [email protected] | 0625769690 | 0621137501

 

Assistent begeleider

Refide Bikes • vacature nr. 12477

Als assistent begeleider in de fietsenwinkel werk je mee en toon je voorbeeldgedrag wat kan helpen in de begeleiding van de deelnemers bij het repareren van fietsen. De reguliere begeleiding blijft verantwoordelijk voor de begeleiding, dus je hoeft de begeleiding niet als een zware last te zien. Wij willen vooral dat je met plezier meewerkt.
Meer informatie: [email protected] | 0505793452 | 0625412655

 

Fonds Goed Idee!

Wil je iets organiseren voor kinderen/jongeren die het thuis niet zo breed hebben en heb je hier financiële steun bij nodig? Dan kan je wellicht een aanvraag doen bij Fonds Goed Idee! Kijk voor informatie op onze website: www.link050.nl/fonds-goed-idee

 

Ontwikkellink

Op link050 staan cursussen en workshops die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen.

 

Link050

Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres:           Herestraat 100, 9711 LM Groningen

Email:           [email protected]

Telefoon:      050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.