Ga naar de inhoud

Regenachtige braderie bij Winkelcentrum Vinkhuizen

Spreek tekst uit

Laden...

Zaterdag 28 september organiseerde Winkelcentrum Vinkhuizen een braderie. Hoewel de wind en regen stevig tekeer gingen, werd het toch een gezellige middag. Bezoekers konden genieten van volle kramen en een aantal kinderactiviteiten, zoals schminken en de draaimolen. Voor de bezoekers met lekkere trek waren er foodtrucks aanwezig.

Slecht weer

Het weer was bijna een spelbreker. Zo waaiden er bij de start van de braderie twee kramen omver. Dit ging allemaal maar net goed. Helaas bleef de harde wind de hele dag aanwezig, net als de regen die met vlagen overtrok. Enkele ondernemers zijn voortijdig vertrokken. Tussendoor waren er gelukkig ook mooie zonnige perioden en stroomden de bezoekers op de braderie af.

Rijdende muziekwagen

Wat de hele dag bij veel mensen ondanks het weer een grote glimlach op het gezicht teweeg bracht was het optreden van Theo van Montfort. Deze meneer, die helemaal vanuit Limburg naar Vinkhuizen was gekomen, heeft een scootmobiel omgebouwd tot een rijdende muziekwagen met alle toeters en bellen en slagwerk erop en eraan. Hij reed de hele dag met een grote glimlach rondjes op het winkelcentrum terwijl hij allerlei leuke liedjes ten gehore bracht. Zijn optreden was een ware attractie en veel mensen filmden zijn optreden of wilden met hem op de foto. Ondanks het weer was het al met al toch een hele gezellige braderie.


Tekst en foto door Danny Hoffmann. Bekijk de hele tekst en alle foto’s hier. Op het YouTube-kanaal Wijknieuws Vinkhuizen kunt u ook nog een paar filmpjes bekijken van de braderie op het winkelcentrum.