Ga naar de inhoud

Kazemi Taekwondo Academie presteert uitstekend bij toernooi en wedstrijden

Spreek tekst uit

Laden...

Stijltoernooi

Op zaterdag 28 september vond het stijltoernooi plaats in Aarschot, België. Sharon, Chantal, Lynn en Ramona, leden van Kazemi Taekwondo Academie, deden mee. Door de sterke concurrentie van andere nationale teams konden onze atleten geen podiumplaatsen bemachtigen in de individuele categorie. Desondanks was het een geweldige dag voor KTA, aangezien zowel Chantal en Sharon als Ramona en Lynn samen gouden medailles behaalden in het familieonderdeel. Hun prestaties toonden niet alleen hun technische vaardigheden, maar ook de sterke band en samenwerking binnen het team.

Jeugd en volwassenen

Op zondag waren er twee KTA-sparringsteams actief: het jeugdteam in Groningen en het volwassenenteam in België. Onze jeugd heeft uitstekend gepresteerd met maar liefst 2 gouden medailles, 3 zilveren en 6 bronzen medailles. Bovendien eindigden ze als vierde in het algemene teamklassement, wat getuigt van hun harde werk en toewijding. In België behaalden onze volwassen atleten ook indrukwekkende resultaten: David veroverde zilver, terwijl Jeffry en Edina beiden een bronzen medaille in ontvangst namen.

Al met al was het een prachtig sportweekend voor Team KTA. We zijn trots op onze sporters en kijken ernaar uit om hun verdere ontwikkeling en prestaties in de toekomst te volgen!

Verbonden organisaties