Ga naar de inhoud

Zes Medailles voor Team Kazemi Taekwondo Academie op TTE Open

Spreek tekst uit

Laden...

Afgelopen weekend namen tien leden van de Kazemi Taekwondo Academie deel aan de TTE Open in Leusden, waar ze de strijd aangingen met sterke internationale teams uit landen als Spanje, Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk, Estland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Nederland. Met succes, want er werden zes medailles behaald.

Waardevolle inzichten

Voor KTA, dat nog aan het begin van het nieuwe seizoen staat, bood het toernooi waardevolle inzichten aan de coaches om te zien waar tijdens de trainingen nog aan gewerkt moet worden. Vermeldenswaard is dat Marijn, Anahita, Elena en Lola voor het eerst debuteerden op een internationaal toernooi, wat voor hen een bijzondere ervaring was. De KTA-deelnemers keerden huiswaarts met zes medailles. Lola, Anahita en Lasse behaalden zilver, terwijl Elena, Kyann en Jeffrey een bronzen plak veroverden.

Volgende uitdaging

De volgende uitdaging voor KTA is volgend weekend de Dutch Open G2, een van de grootste toernooien ter wereld, dat plaatsvindt in Eindhoven. Lasse en David zullen KTA vertegenwoordigen en hopen een waardevolle ervaring op te doen tijdens dit prestigieuze toernooi.


Tekst: Habib Kazemi

Verbonden organisaties