Ga naar de inhoud

Band Vrij Drinken geeft opnieuw spetterend optreden in MFC in ’t Vinkhuys

Spreek tekst uit

Laden...

Band Vrij Drinken geeft opnieuw spetterend optreden in MFC in ’t Vinkhuys

Zaterdag 12 oktober trad de band Vrij Drinken op in ’t Vinkhuys. Ze gaven, net als vorig jaar januari, weer een spetterend optreden in het buurtcentrum. Het optreden vond plaats ter ere van het 50-jarige jubileum van ’t Vinkhuys. De band speelde diverse Rhythm & Blues en Soulmuziek en bracht diverse covers van muzieklegendes uit de jaren ’60 en ’70 ten gehore.

Goede sfeer

De sfeer zat er goed in bij het publiek. Er werd gedanst op de muziek en in de pauzes werd er volop gezellig gekletst. De bezoekers kregen daarnaast een gratis consumptie aangeboden en ook zorgde ’t Vinkhuys voor lekkere gefrituurde hapjes.

Bijzonder was dat er ook een stelletje was op komen dagen die dansles volgen. Zij dansten er gedurende de avond op los. Het publiek en ook de bandleden waren er van onder indruk. Het stel uit Friesland en Haren was op internet op zoek gegaan naar optredens van soul en blues bands in Noord-Nederland. Ze zagen dat de band Vrij Drinken een optreden gaf in ’t Vinkhuys en besloten er naar toe te gaan.

Om 23.00 uur was het optreden weer voorbij en keerden de bezoekers na een leuke en gezellige avond weer huiswaarts.

Benieuwd naar meer?

Bekijk op www.wijkoverleg-vinkhuizen.blogspot.com alle foto’s en een link naar filmpjes van het optreden. Meer informatie over de band Vrij Drinken vind u op hun website: www.vrijdrinken.nl.


Tekst en foto door Danny Hoffmann.

 

Verbonden organisaties

Buurt- en wijkcentra

Multifunctioneel centrum ’t Vinkhuys

MFC ’t Vinkhuys is hét multifunctionele centrum van Vinkhuizen. Wij organiseren leuke en betaalbare cursussen, maar ook bijzondere activiteiten. Ook verhuren we onze zalen voor

Adres

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen
Nederland

’t Vinkhuys beschikt over een eigen parkeervoorziening.

 

Contact