Ga naar de inhoud

Leuke activiteit organiseren? Doe een aanvraag bij het Buurtfonds

Spreek tekst uit

Laden...

Leuke activiteit organiseren? Doe een aanvraag bij het Buurtfonds

Deze hele maand kan u nog een aanvraag indienen voor het buurtfonds, tot uiterlijk 31 oktober. In het buurtfonds van de wijk Vinkhuizen is er geld beschikbaar voor leuke, inspirerende en originele initiatieven/projecten die de leefbaarheid verbeteren in Vinkhuizen.

Wie kan aanvragen?

Alle inwoners, buurt- en wijkverenigingen en accommodaties in Vinkhuizen kunnen een aanvraag doen. De aanvrager moet zelf het project organiseren en uitvoeren. Het project/de activiteit moet ten gunste komen van een grote groep mensen in de wijk.

Per aanvraag is er een bedrag van maximaal € 400,00 beschikbaar. Er is weer een bedrag van 2.500 – 3.000 euro beschikbaar voor diverse initiatieven. In het voorjaar van 2025 is een tweede ronde, waarbij het overgebleven budget (2.000 – 2.500 euro) zal worden verdeeld.

Wie beslist?

Buurtcentrum de Wende stuurt het Buurtfonds aan. Dit betekent niet dat het buurtcentrum over de aanvragen beslist. Per keer worden er vijf vertegenwoordigers van de wijk gevraagd voor de beoordeling van de aanvragen en besluitvorming. U krijgt via de mail te horen of uw aanvraag is toegekend.

Wat vragen wij?

Bekijk eerst alle regels op de website van buurtcentrum de Wende, www.buurtcentrumdewende.nl. Stuur uw aanvraag per mail: [email protected]. Vermeld een bankrekeningnummer waar het geld op kan worden gestort. We kunnen ook facturen rechtstreeks vergoeden aan de leverancier van de dienst of het product. Wie weet wordt uw initiatief uitgekozen!

Verbonden organisaties

Buurt- en wijkcentra

Buurtcentrum de Wende

Buurtcentrum de Wende is een multicultureel buurtcentrum in de wijk Vinkhuizen in Groningen. Wij verzorgen diverse vaste en incidentele sociaal-culturele activiteiten. Daarnaast kun je bij

Adres

Goudlaan 555
9743 CP Groningen
Nederland

Facebook

 

Contact