Beste bezoekers van Dinner Om de Hoek,
Hierbij zend ik u het menu van Dinner Om de Hoek van de maand april. Een paar hoogtepunten uit dit menu:
We beginnen met de blado of balado, afkomstig uit het Minanggebied in West Sumatra, die over het algemeen kruidig van smaak is, door de kruiden die men gebruikt zoals sjalotjes, rode peper, knoflook, kokos melk of palmolie.
Gulai is eveneens een curry gerecht afkomstig uit Sumatra met Indiase invloeden. De dikke gele saus, kenmerkend voor dit gerecht, wordt gebruikt in de Minangkabauwse keuken (Sumatra). Ook hier vindt u de smaak van sjalotjes, rode peper en kokosmelk naast die van koriander, citroengras e.d.
Kom dit proeven, maar vergeet niet tijdig te reserveren,
Selamat Makan!!!
Namens alle vrijwilligers van Dinner Om de Hoek
Harry Krafft
[Contactpersoon/Beheer}
Vinkhuizen, 30 maart 2018